Garantie & klachten

  Garantie

Alle informatie, online programma’s, cursussen, aanbod en overige teksten wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De gegeven informatie is gebaseerd op verschillende filosofieën en niet op wetenschappelijk onderzoek. Het opvolgen van de informatie geschiedt geheel op eigen risico. De resultaten van het opvolgen van de gegeven informatie wordt op geen enkele manier door Online maankalender gegarandeerd.

De aanwijzingen zijn niet bedoeld als vervanging voor medische zorg. Bij fysieke, mentale en/of andere gezondheidsklachten wordt aangeraden een (huis)arts te bezoeken.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@onlinemaankalender.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Gegevens onderneming

Online Maankalender
Per 28 februari 2023 gestopt

Winkelwagen
Scroll naar boven