Moonology™

Moonology™

Yasmin Boland

Het woord Moonolgy ™ is ontworpen door Yasmin Boland. Zij is een astrologe met een sterke focus op de energie van de maan en wordt gezien als een autoriteit op het gebied van leven met de maan. Haar kennis over deelt ze in boeken zoals Leven met de sterren en Leven met de maan, ook houdt ze regelmatig nieuwe maan en volle maan ceremonies op social media en brengt ze elk jaar een maanagenda uit.

Fascinatie voor astrologie

Alhoewel mijn fascinatie voor astrologie al lang geleden is ontstaan, heeft de kennis van Yasmin Boland hierin voor een enorme verrijking gezorgd. Ineens vielen veel zaken op hun plaats en kon ik ook zelf voorspellen wat de energie van een bepaalde dag zou zijn en hoe ik dit kan inzetten om mijn leven zoveel mogelijk in een flow te laten verlopen.

Bereik van astrologie

Astrologie bestaat zeker niet alleen uit alleen de energie van de maan. Het omvat alle planeten die in een baan om de zon draaien en in meer of mindere mate invloed hebben op de mensheid. Wat werken met de maan echter zo magisch maakt is dat ze een snelle baan om de aarde maakt en de energie daardoor telkens verandert.  Waar de zon je inzicht geeft in wie je bent (je individualiteit) vertelt de maan je meer over wat je nodig hebt (je emoties, je onbewuste).

Invloed van de maan

De maan heeft altijd een grote aantrekkingskracht gehad op mensen omdat wij de maan zo helder aan de hemel kunnen zien staan en zij (bijna) altijd zichtbaar is en daardoor dichtbij voelt. De maan heeft invloed op de zeeën middels eb en vloed, en omdat mensen voor 55 – 60 % uit water bestaan kunnen we stellen dat de maan ook dagelijks invloed heeft op ons. De ene persoon zal hier meer van merken dan de ander, maar dat de invloed aanwezig is, wordt steeds meer geaccepteerd.

Moonology™

Door gebruik te maken van Moonology™ in je leven kun je gebruik maken van deze maanenergie. Het kan je helpen om meer balans in je leven te ervaren. Om te wéten waarom je je de ene dag actief voelt en de andere dag meer behoefte hebt om in jezelf te keren. Precies dit maakt Moonology™ voor mij zo magisch. Het heeft me zoveel kennis en inzichten gegeven, dat ik heel duidelijk voel dat ik dit verder moet delen.

Leven met de maan

Leven met de maan is niet zweverig of lastig en je hoeft er zelfs niet spiritueel voor te zijn (al helpt het wel als je open staat voor de kracht van het universum en de wet van aantrekkingskracht). Het is juist heel erg terug naar de basis. Door te leven met de maanenergie kan je weer leren voelen wat je nodig hebt, waar je staat in je leven en waar je naar toe wil. Juist omdat het zulke fijne momenten van bewustwording geeft.

Stilstaan bij de maanfasen

Je kunt dit doen door elke nieuwe maan stil te staan bij je dromen en wensen en deze bewust uit te spreken. En bij volle maan terugkijken hoe veel je al bereikt hebt en dankbaar te zijn.  Door te ervaren dat je bij de wassende maanfase (de maanfase tussen nieuwe maan en volle maan) zaken beter kan opnemen en in de actiemodus staat en bij de afnemende maanfase ( de maanfase tussen volle maan en nieuwe maan) wat meer in jezelf keert en zaken beter kunt loslaten. Of je kunt er nog dieper induiken door elke dag te bekijken in welk zonneteken de maan staat en wat dit betekent voor de energie van de dag en welke activiteiten hier bij passen.

certificaat-moonology™-Sandra-Bom

Hier vind je de website van Yasmin Boland (in het Engels) met veel informatie over de maan

leven-met-de-maan-yasmin-boland

Leven met de maan - Yasmin Boland

Bestel op Bol.com

leven-met-de-sterren-yasmin-boland

Leven met de Sterren - Yasmin Boland

Bestel op Bol.com

moonology-agenda-2023

Moonology agenda 2023

Bestel op Bol.com

Het orakel van de maan - boek en kaartenset

Bestel op Bol.com

Winkelwagen
Scroll naar boven