Een leven in balans

Gratis

adventskalender 2022

GRATIS online adventskalender!
De Online adventskalender om samen af te tellen naar kerst. Vol met tips en tricks hoe je in balans de periode tot de kerstdagen doorkomt.

Van 1 t/m 24 december krijg je van mij elke dag een mail in je mailbox met korte meditaties, journal- opdrachten en nog veel meer. Gun jezelf dagelijks dit korte momentje van ontspanning en merk hoeveel rust en ruimte dit je op kan leveren.

Je krijgt ook elke nieuwe maan en volle maan een reminder in je mailbox.

gratis-online-adventskalender

12 Magische midwinternachten

Binnenkort beschikbaar: de twaalf magische midwinternachten. Deze periode staat bekend als de 'tijd tussen de tijd'. Een periode waarin de grenzen tussen de werelden vervagen. Van deze nachten wordt gezegd dat ze een voorspellende waarde hebben voor het jaar dat komen gaat. Ik neem je mee op reis langs deze dagen en nachten. Wil je hier meer over weten? Meld je dan snel aan voor de wachtlijst!

Wat levert een leven met de maancyclus jou op:

  • Je zult merken hoe makkelijk het is om het leven volgens de maanenergie in je eigen leven toe te passen
  • Je zult ervaren dat je leven meer in balans is doordat jij je activiteiten slimmer plant
  • Je leven zal meer in een flow verlopen, waardoor je je meer ontspannen voelt
  • Je zal merken dat alles nét wat makkelijker gaat en je wat minder energie kost
  • Je zult je energieker voelen 
  • Je zal op de juiste momenten stil staan bij jouw wensen, dromen en intenties
  • Je zult uitgedaagd worden om beter voor jezelf te zorgen (want alleen dan kan je ook goed voor anderen zorgen)
  • Je krijgt meer inzicht in de natuurlijke cyclus van het leven

Leven met de maankalender


Hoe heerlijk klinkt dat: een leven in balans. Nu denk je misschien: wat heeft de maancyclus hier mee te maken? 

De maancyclus verloopt in een hele fijne flow. En door hier in mee te gaan zal je merken dat je zelf ook meer vanuit flow gaat leven. Je beseft dat je leven niet altijd jachtig en druk hoeft te zijn. Maar dat je met behulp van de energie van de maan een goede afwisseling voor jezelf weet te maken tussen drukte en zorgen voor anderen tegenover ontspanning en zorgen voor jezelf.

Ook kan de maanenergie je ondersteunen in het creëren van je droomleven. Door elke maand tijdens nieuwe maan bewust stil te staan bij wat je wensen, doelen en intenties zijn en door tijdens volle maan los te laten wat je hierin tegenhoudt.

Ik heb hele praktische, makkelijk te volgen programma’s voor je ontwikkeld zodat ook JIJ de volle potentie van de maan kan (leren) benutten. Waarin je op een toegankelijke manier leert werken met de energie van de maancyclus.

Wet van aantrekkingskracht


Herken jij ook dat je soms iets mee gemaakt, waarvan je achteraf dacht: hoe is het mogelijk? Dat is de wet van aantrekking ofwel law of attraction in zijn optimale werking!

Als je er op gaat letten dan zou je best eens verbaasd kunnen staan over alle mooie en magische momenten die het leven je te bieden heeft. Momenten waarvan je achteraf denkt, wow, dit is te toevallig om slechts toeval te zijn. Dat is wat het leven zo mooi maakt, wat je leven glans geeft en wat je het vertrouwen geeft dat je altijd zult krijgen wat je nodig hebt. Je hoeft er alleen maar voor open te staan. 

In mijn programma’s combineer ik de maanfasen met de law of attraction, want ik geloof dat beiden elkaar enorm kunnen versterken. Dit maakt het manifesteren van je droomleven nog veel krachtiger. Doordat jij op de juiste momenten in de maand je wensen en intenties stelt, actie onderneemt en op andere momenten juist achter over leunt en open staat om te ontvangen.

In mijn programma’s neem ik je hierin mee en zal ook jij ervaren dat het niet alleen mogelijk is om een relaxter leven te krijgen in een natuurlijke flow. Maar dat jij ook zelf in staat bent om je droomleven te creëren!

Love yourself

Take care of yourself!

Kijk lekker rond op mijn website! Volg me op social media en luister bij elke nieuwe maan en volle maan een maanmeditatie. Lees mijn blogs als je meer wilt weten van de maancyclus en wet van aantrekkingskracht. En volg mijn programma’s als je je kennis over de maan en manifesteren met de maan wil verdiepen! 

Ervaar de magie, kracht en positiviteit door ook te gaan leven met de maankalender.

Dit zeggen klanten

Marieke Frankema
Marieke Frankema@mariekefrankema
Lees verder
Ik heb altijd een band gevoeld met de maan. Ik houd bij in welke fase de maan staat, ik pas mijn leven op bepaalde punten aan op de maan om haar energie optimaal te kunnen benutten en ik leg mijn kristallen bijvoorbeeld graag in het volle maanlicht om op te laden. Ook in mijn ochtendrituelenprogramma heb ik het vaak over de energie van de maan. Het membership van Online Maankalender bracht me nog veel meer dan mijn normale ‘maanbeleving’. Door ook te kijken naar het grotere astrologische geheel, nog specifieker in te gaan op de bijzonderheden van elke dag van de maan(d) en praktische tips, tricks en weetjes te krijgen, kon ik de flow nog beter te pakken krijgen. En het was ook gewoon leuk. Wil jij in dieper contact komen met de maan en ook meegaan op haar energie, zodat je nog soepeler door het leven navigeert? Dan is het membership van Online Maankalender zeker een aanrader! Marieke Frankema, mindsetcoach en oprichter Morning Magic
Mirjam Jensch
Mirjam Jensch@mirjamjensch
Lees verder
Het helpt me iedere dag een beetje om uit te gaan van het positieve, geduldiger te zijn en lief te zijn voor mezelf. Ook helpt het om het een beetje low key te houden als het nodig is. Ik ga bewuster met mijn dag om.

Meld je aan voor maaninspiratie

Je krijgt elke nieuwe maan en volle maan een reminder in je mailbox met mijn gratis maanmeditatie. Ook blijf je op de hoogte van nieuwe cursussen die ik ontwikkel en andere belangrijke planeetstanden.

Winkelwagen
Scroll naar top