Questions & Answers

FAQ

Is iets je onduidelijk of staat je vraag er niet bij? Laat het me gerust weten!

Ja zeker! De maanenergie heeft invloed op ons allemaal, alleen zal de ene persoon dit duidelijker voelen dan de ander. Ook als je in je dagelijks leven weinig merkt van maanenergie kan inzicht in de maan heel erg helpen om je bewust te maken van de natuurlijke cyclus van het leven. Hierdoor zal je ook meer balans ervaren in je leven.

Volmondig ja! Maar… net zoals bij alles bepaalt je eigen inzet wel wat je er precies uithaalt. Als jij echt de wens hebt om zelf actief aan de slag te gaan om je droomleven te creëren, dan betekent dit dat je ook de stappen moet zetten om dit te bereiken. Dus dat je tijdens nieuwe maan je maanintenties opschrijft en bij volle maan loslaat wat je niet meer dient. En dit elke maand opnieuw.

Als jij gewoon benieuwd bent naar de werking van de maan en af en toe even wilt kijken wat de maanenergie van een bepaalde dag is, is dat ook helemaal prima. Het betekent wel dat je dan minder bewust met de maancyclus bezig bent en dus minder grote stappen maakt in het leven vanuit balans en flow.

Ja zeker! Het is de bedoeling om een dagelijkse online maankalender op te zetten. Op dit moment ben ik mijn kennis nog verder aan het verdiepen met een cursus astrologie. Je zult dus nog even geduld moeten hebben 😉

De meeste vrouwen kiezen voor Ideal betaling. Je kunt dan via elke bank de betaling in orde maken. Het is ook mogelijk om te betalen via creditcard als je dit prettiger vindt. Voor de Belgische vrouwen is ook betaling via Bancontact mogelijk.

Alle informatie, online programma’s, cursussen, aanbod en overige teksten wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De gegeven informatie is gebaseerd op verschillende filosofieën en niet op wetenschappelijk onderzoek. Het opvolgen van de informatie geschiedt geheel op eigen risico. De resultaten van het opvolgen van de gegeven informatie wordt op geen enkele manier door Online maankalender gegarandeerd.

De aanwijzingen zijn niet bedoeld als vervanging voor medische zorg. Bij fysieke, mentale en/of andere gezondheidsklachten wordt aangeraden een (huis)arts te bezoeken.

Omdat ik geloof in mijn producten laat ik je graag weten waarop de gegeven reviews (over mijn producten) op mijn website (als ook op andere platformen zoals Google) gebaseerd zijn.

  1. Ik plaats alleen recensies van klanten die een product hebben gekocht en gebruikt. 
  2. Zowel positieve als negatieve reviews van producten worden verwerkt.
  3. Er is geen sprake van sponsoring en/of betalen voor beoordelingen.

Heb je nog vragen?

M

Maankalender 2022

Naast de 4 belangrijkste maanfasen heb ik in de maankalender 2022 ook de data van Mercurius Retrograde en de Keltische feestdagen opgenomen.

W

webwinkel

Laat je verrassen door mijn aanbod over alles wat met de maanfasen en het werken met de maanenergie te maken heeft.

B

Blogs

Op mijn blogpagina vind je veel artikelen over de verschillende maanfasen, betekenis van de maan en astrologische wetenswaardigheden.

Winkelwagen
Scroll naar boven