wat-is-lions-gate

Wat is lion’s gate?

Lion's gate: Sirius en de zon op één lijn.

Elk jaar in augustus staan Sirius en de zon op één lijn, beide in het zonneteken Leeuw. Dit wordt Lion’s gate genoemd. Deze periode vindt plaats tussen 26 juli en 12 augustus, maar op 8 augustus is de frequentie op haar hoogst. Er wordt gezegd dat gedurende deze uitlijning een portaal opent tussen de fysieke en de energetische wereld. Door deze verhoogde energie en hoge trillingsfrequenties zou je versneld een verandering in je leven kunnen bewerkstelligen.

De energie van Sirius

Sirius is een ster en wordt ook wel gezien als de spirituele zon, de zon van je ziel en van je hogere zelf. Het licht van Sirius kan je helpen om beter contact te maken met je innerlijk weten.

De energie van Sirius kan je helpen bij je spirituele ontwikkeling. Het vergroot ook je bewustzijn. Vanuit spiritueel oogpunt wordt dit als één van de meest gunstige periodes beschouwd om met succes te manifesteren en je dromen waar te maken. Vooral de datum 8 augustus (8/8) is bij uitstek geschikt om stil te staan bij je dromen, wensen en alles wat je nog wilt bereiken voor jezelf.

Gedurende deze periode zou je Sirius zelfs aan de hemel kunnen zien schijnen, zoek de helderste ster.

Getal 8: numerologie

De 8 is het getal van oneindigheid. Dit kan betekenen oneindige liefde, oneindige energie of oneindige overvloed. 

Het getal 8 helpt je er ook aan herinneren dat je op een positieve manier in het leven staat en dankbaar bent voor alles wat je hebt. Als je positief denkt en je dankbaar voelt, zal je nog meer mooie dingen en gevoelens aantrekken. 

Nummer 8 kan je helpen om je te motiveren om in je eigen potentie te geloven. Om te luisteren naar je intuïtie om zo vreugde en geluk te vinden.

Nummer 8 wordt gezien als één van de gelukkigste nummers. Het wordt ook geassocieerd met rijkdom en overvloed.

 

Hoe haal je het meeste uit Lion's gate?

  • Het is een hele krachtige periode en perfect voor het stellen van intenties. Bedenk wat je wil bereiken het komende jaar.
  • Laat je beperkende overtuigingen los en omarm de oneindige mogelijkheden van het leven.
  • Sta open voor onverwachte meevallers en andere signalen die het universum aan je stuurt.
  • Heb vertrouwen in het plan van het universum.
  • Beluister een meditatie om in jezelf te keren en je diepste wensen helder te krijgen.
  • Sta open voor het ontvangen van succes en overvloed in je leven, herinner jezelf er aan dat jij dit verdient.
  • Durf groots te dromen, visualiseer dat je je beste leven leidt en durf hoge doelen te stellen.

De energie van Lion’s gate kan je helpen bij je spirituele ontwikkeling. Het vergroot ook je bewustzijn. Vanuit spiritueel oogpunt wordt dit als één van de meest gunstige dagen beschouwd om met succes te manifesteren en je dromen waar te maken. 

Ga in deze meditatie mee op een magische reis om je droomleven te manifesteren.

Winkelwagen
Scroll naar boven