welke-edelsteen-past-bij-welke-maanfase

Welke edelsteen past bij welke maanfase

Bij elke maanfase past een andere edelsteen. Deze edelsteen versterkt de betreffende maanfase en kan je helpen om beter te werken met deze maanenergie.

aquamarijn

Nieuwe maan – aquamarijn

De aquamarijn kan helpen bij het nemen van doelgerichte beslissingen. Het geeft je doorzettingsvermogen. Ook zou de aquamarijn faalangst kunnen verminderen, waardoor je sneller geneigd bent een nieuw project aan te gaan.

rozenkwarts

Wassende maan – rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. Het bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Het kan je helpen om bij nieuwe routines of projecten je hart en passie aan te spreken

carneool

Eerste kwartier – carneool

De carneool geeft je daadkracht om vrolijk door het leven te gaan. De steen maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch en trekt succes aan. Carneool kan ondersteunen als je start met een project of nieuwe routine.

tijgeroog

Springende maan – tijgeroog


De tijgeroog geeft inzicht in onszelf en anderen. Tijgeroog kan kracht, moed en vertrouwen geven. Ook kan het helpen bij interne conflicten, twijfel en besluiteloosheid. Het helpt je om zaken helder te zien.

zonnesteen

Volle maan – zonnesteen

Zonnesteen werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde. Het geeft een positieve instelling en kijk op het leven. Het helpt je om opgewassen te zijn tegen de intense energie van de volle maan.

citrien

Afnemende maan – citrien

Citrien versterkt een positieve houding. De steen helpt je om liefdevol naar jezelf en je activiteiten te kijken. Citrien geeft ook zelfvertrouwen trekt meer overvloed in je leven aan. Citrien helpt je om de juiste mindset te vinden. 

bergkristal

Laatste kwartier – bergkristal

Bergkristal vergroot de liefde voor jezelf en versterkt de helende krachten van andere stenen. bergkristal bevordert concentratie en helder denken. Het helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen.

bloedsteen

Asgrauwe maan – bloedsteen


De bloedsteen staat bekend om het vermogen je herstel te ondersteunen. Met een bloedsteen vind je meer innerlijke rust en acceptatie, gevoelens van frustratie lossen op en je voelt je van binnen weer helemaal sereen.

de-kristallengids-judy-hall

De kristallengids - Judy Hall

Bestel op Bol.com

Het kristal: orakel van helende wijsheid

Bestel op Bol.com

kristallen-en-mindfulness-judy-hall

Kristallen & mindfulness

Bestel op Bol.com

Winkelwagen
Scroll naar boven