wet-van-aantrekkingskracht-en-de-liefde

Wet van aantrekkingskracht en de liefde

Iedereen is op zoek naar liefde. Of beter gezegd: iedereen wil zich geliefd voelen. Iedereen wil het gevoel hebben ergens bij te horen. Maar hoe werkt dat nou tussen de Wet van Aantrekkingskracht en de liefde?

Ontvangen van liefde middels de Wet van Aantrekkingskracht

De Wet van Aantrekkingskracht werkt volgens het principe dat je krijgt wat je geeft. Je kunt dus pas liefde ontvangen als je zelf liefde geeft. Je krijgt precies datgene wat je ook uitzendt. Het is dus belangrijk om niet te focussen op wat je aan liefde mist in je leven. Maar om te visualiseren hoe je leven vol van liefde er uit gaat zien. Hoe zien je relaties er uit? Hoe gaan andere mensen met jou om? Hoe ga jij met andere mensen en met jezelf om? Door zelf al te starten met jezelf en anderen vanuit liefde te benaderen zal je merken dat je ook steeds meer liefde gaat ontvangen.

Visualiseren van liefde met de Wet van Aantrekkingskracht

Je kunt de gewenste liefde alvast visualiseren. Dit is waar de Wet van Aantrekkingskracht goed in is! Ik heb hierbij nog wel een paar tips voor jou. Visualiseer niet een specifiek persoon of specifiek uiterlijk. Het is veel waardevoller om te visualiseren dat iemand je liefdevol omhelst. Of te visualiseren dat iemand je goed en liefdevol behandeld. Denk voor het visualiseren erover na hoe jij door jouw ideale liefde behandeld wordt. Dit zal je helpen om dat te krijgen wat je verdient. Ook al is dit soms in een andere vorm (lees: uiterlijk) dan je van tevoren bedacht had.

Love yourself first

Het is misschien een open deur, maar desondanks zo ontzettend waar! Hou van jezelf! Heb jezelf lief! In al je facetten, zowel je goede kanten als de kanten waar je misschien minder trots op bent. Pas als je jezelf eerst liefde geeft zal je ook liefde kunnen ontvangen van anderen. Start dus elke dag met jezelf te vertellen hoe geweldig je bent en hoeveel je van jezelf houdt. Vertel jezelf hoe trots je bent op jezelf en op alles wat je hebt bereikt. De resultaten zullen magisch zijn!

In mijn maan meditaties besteedt ik ook veel aandacht aan liefde voor jezelf. Je kunt deze ook op andere momenten beluisteren als je behoefte hebt aan een reminder hiervoor. Een prachtige film die ook gaat over jezelf accepteren zoals je bent en houden van jezelf is The Greatest Showman. Lees hier mijn blog over wat het thema van deze film te maken heeft met de Wet van Aantrekkingskracht.

Winkelwagen
Scroll naar boven