wet-van-aantrekkingskracht-en-de-maancyclus

Wet van aantrekkingskracht en de maancyclus

De Wet van Aantrekkingskracht en de maancyclus zijn hele krachtige instrumenten om mee te werken. Zeker als je ze in combinatie met elkaar gebruikt. Bij zowel de Wet van Aantrekkingskracht als de maancyclus kun je dromen, wensen en ideeën manifesteren. Door beide samen te voegen en de Wet van Aantrekkingskracht in combinatie met de maancyclus te gebruiken, zal je merken dat dit vele malen krachtiger is.

Fasen binnen de maancyclus combineren met de Wet van Aantrekkingskracht

Nieuwe maan is de start van de maancyclus. Dit is de fase waarin je je dromen, wensen en ideeën gaat visualiseren en uitspreken. Je kunt beginnen met goede voornemens of met een nieuw project. Het is een goed moment om er bij stil te staan wat jij nog wil bereiken in je leven en wat je nog wil doen. Je kan dit zo groot en zo klein maken als je zelf wil. Elke nieuwe maan opnieuw!

De periode na nieuwe maan noemen we de wassende maanfase. De fase is letterlijk aan het opbouwen en wordt steeds groter. Dit is dus het perfecte moment om te blijven bouwen aan je dromen en doelen. Alles waar je nu je aandacht op richt bouwt op en versterkt. In deze fase ben je dus nog steeds aan het visualiseren wat je wil bereiken en zet je de stappen die binnen je bereik zijn.

Bij de volle maan bereikt de maanenergie haar hoogtepunt. Je kunt wat emotioneler en gevoeliger zijn. Dit is een goed moment om nog eens stil te staan bij de dromen, wensen en ideeën die je bij nieuwe maan hebt gesteld. Zijn dit nog steeds de doelen die je nastreeft? De Wet van Aantrekkingskracht draait naast manifesteren en visualiseren, ook om dankbaarheid, loslaten en accepteren. Volle maan is hét moment om te kijken naar wat je los kunt laten. Welke zaken horen bij je verleden en hoef je niet mee te nemen naar de toekomst.

Na volle maan wordt de maan steeds kleiner, tot we bij nieuwe maan helemaal geen maan meer kunnen zien. Deze fase noemen we de afnemende maanfase. Dit is een mooie fase om af te rekenen met negativiteit. In deze fase kun je ook kijken welke zaken je los kunt laten, zodat je weer ruimte creëert voor de komende nieuwe maan. Het is ook een fase waarin je kunt stil staan bij alles waar je dankbaar voor bent. Het is een fase voor evaluatie, ontspanning en aanvaarding.

Steeds herhalende cyclus

Zoals je ziet is dit een natuurlijke cyclus die elke maand teug komt. Je kunt je voorstellen dat als je in deze cyclus mee gaat en de Wet van Aantrekkingskracht hierop toepast, de intenties vele malen sterker zullen zijn. Want je zit in een natuurlijke flow. Je kiest het juiste moment om je wensen en ideeën te visualiseren, in actie te komen, kijken wat je los kunt laten en te evalueren om vervolgens deze cyclus weer opnieuw te starten. Probeer het eens en merk hoe krachtig dit gaat zijn!

Om je intenties extra kracht bij te zetten kun je elke nieuwe maan en volle maan naar mijn maanmeditatie luisteren.

Winkelwagen
Scroll naar boven