Hi! Ik ben Sandra en ik ben "in love with the moon"

Ik geloof dat iedereen wat magie in zijn leven heeft en kan gebruiken! En laat de maan mij nu net dát gebracht hebben! Ik geloof ook in de kracht van positiviteit verspreiden.

Inmiddels mag ik mij een gecertificeerd Moonologer™ noemen.  Opgeleid om nog veel meer vrouwen de kracht en magie van de maan te leren kennen. Wil je ook wat magie in je leven? Neem dan eens een kijkje bij mijn blogs die ik hierover geschreven heb. Meld je vooral ook aan op mijn social media kanalen voor positieve affirmaties en dagelijkse maan informatie.

Maar lees eerst hieronder mijn verhaal 🙂

certificaat-moonology™-Sandra-Bom

Sandra-Bom
Sandra Bom | Online Maankalender

Van stressvol naar stressvrij

Ik heb in mijn eigen leven gemerkt hoe overweldigend het leven soms kan voelen. Zeker als je een jong gezin hebt en daarnaast werkt, een sociaal leven probeert te onderhouden en probeert te voldoen aan alle eisen die de maatschappij aan ons stelt. Ik heb ook gemerkt dat ik als vrouw extra gevoelig ben voor de energie om mij heen en voor de telkens terugkerende menstruatie- en maancyclus. Dat ik mij op bepaalde dagen heel energiek en fit kan voelen, de hele wereld aan kan. En op andere dagen ben ik niet vooruit te branden, dan wil ik het liefst alleen zijn en lijkt het alsof er niets uit mijn handen komt. 

Tot ik me begon te verdiepen in de maancyclus! Ineens werd alles helemaal helder. Ik begreep nu waarom het zo is dat ik me bepaalde dagen fit voel en op andere dagen helemaal niet. En doordat ik deze kennis in mijn eigen leven begon toe te passen merkte ik dat alles veel makkelijker leek te gaan. Er kwam veel meer balans in mijn leven, omdat ik met deze kennis mijn leven veel slimmer in kan plannen.

Niet meer tegen de stroom in zwemmen, maar me heerlijk laten mee voeren op de energie van de maan. Niet voor niets gaat het spreekwoord: kennis is macht. En ik kan je beloven, in dit geval is dat echt zo. Door deze kennis toe te passen in je leven ga ook JIJ in staat zijn om te leven vanuit balans, vanuit je eigen kracht en vanuit een natuurlijke flow. 

Ontspanning en balans als norm

Ik ervaar nu elke dag hoe fijn het is om ontspannen in het leven te staan. Om te kunnen accepteren wat er is, waar ik sta en wat mijn grenzen zijn. Dat betekent niet dat ik nooit eens een baaldag heb, of moe ben. Het maakt wel dat ik hier meer ontspannen mee om kan gaan omdat ik weet dat het leven bestaat uit Yin en Yang, een natuurlijke cyclus van eb en vloed.  En daarnaast helpt het dat ik door mijn kennis over de maanenergie vaak al van tevoren kan inschatten wanneer mijn energiepeil wat lager is en ik hier dus rekening mee kan houden met het plannen van mijn activiteiten. Ik zorg ervoor dat ik op zo’n dag wat extra tijd voor mezelf inplan en ik ben extra mild voor mezelf. Dit gun ik iedere vrouw!

Het geeft me ontzettend veel energie om mijn kennis te kunnen delen. Om andere vrouwen op een praktische en toegankelijke manier bekend te maken met de maan, de maanenergie, het effect van de maancyclus op ons leven en de wet van aantrekkingskracht. Het is mijn missie dat ook jij weer de balans terug vindt in jezelf. Dat je weer ervaart hoe het is om naar je gevoel te luisteren, om weer in je kracht te staan en weer ruimte te creëren voor je eigen dromen, wensen en intenties. 

Het heeft me jaren van boeken lezen, volgen van cursussen en het verslinden van alle informatie die ik over dit onderwerp vond gekost, voordat echt het kwartje viel hoe dit praktisch toe te passen in mijn leven. 

Quote van de dag

Winkelwagen
Scroll naar boven